Wednesday, 27 March 2013

Appreciation's Day

Assalamualaikum and hi ;)

Dah lama munirah tak update entry... kira-kira 2 minggu.... seriously rindu sangat-sangat kat blog comey ni...pink-pink gitu....okay seronok tak terkira sebab kak Fatin Liyana dah update two entries... kak Maria Elena ?? munirah tak counting pulak sebabnya kak Maria Elena always update entry....

Setinggi rasa kesyukuran dari hambaMu yang kerdil ini kerana diberi kecerdasan otak untuk berfikir dan kecergasan tubuh badan untuk menjalankan ibadah...Alhamdulillah tenaga muda masih kuat... some people tenaga mudanya sama seperti tenaga majoriti veteran... Result stpm telah ku dapat..ku renung..ku berfikir...bibir ukir senyuman....Alhamdulillah syukran;)

Actually, munirah tak jangka yang munirah boleh dapat result cenggini sebabnye munirah memang selalu amalkan study last minute... itu memang habit munirah.... memang susah untuk cure....takpe munirah cuba untuk buang kemalasan munirah ni slowly asalkan nanti i can grab the perfectness...

muka tak bermaya....actually time tu memang sleepy sebab last night munirah burning the oil ( minyak tanah)

munirah yang ada tulisan kuning tu...inilah para penerima anugerah pencapaian cemerlang stpm 2012...apa yang penting kita kena usaha, doa dan tawakal

bersama penolong ketua pengawas...muka munirah x match dengan tudung sekolah...looks weird

apa yang penting jangan study last minute tau ;) Allah bagi kita 24 jam... so kita manfaatkan lah 24 jam yang diberi untuk menunaikan ibadah kepada Allah...Harus diingat bahawa study itu ibadah dan jihad tau? biarlah ibadah kita diiringi dengan pahala iaitu berdoa sebelum dan selepas study....Sampai di sini sahaja...thanks;)

No comments:

Post a Comment