Monday, 17 December 2012

First Trial

Assalamualaikum...
Hello guys :)
kemarin boring sangat-2 ....tetiba je line wifi takde...ahh kebosanan melanda .... syukran , ada jugak mende yang berfaedah yang boleh aku buat ... saja ja tengok kat movie maker .... pastu try la buat video sendiri ... dlm 5 minit buat rasa nak menyerah diri sebab qenyah sangat ...tapi macam best jugak...teringat cakap mak ... jangan buat keja separuh jalan....so aku nak show la hasil video yang aku buat...


video

maaf la kalo nampak ketara sangat kesalahan dalam penggunaan b.inggeris ... buat simple sentence ja ...takda aim pun nak buat video ni ... saja suka-2 :) ... saja nak cungkil bakat buat video sendiri .... wakakaka...tak salah kan nak cari ilmu :)) segala luahan dalam video tu ikhlas ye ...hope you guys like it

SEKIAN...

No comments:

Post a Comment